Creative Ideas

Creative Solutions

Creative Design

Creative Communication

Creative Naming

Creative Packaging

Creative Photography

Creative Development

Creative Web

Creative eCommerce

Creative Social Networks

Creative SEO

Creative SEM

Creative Internet

Creative Television

Creative Sign

Nosaltres

Benvinguts a LleidaCreativity: l’accés a la creativitat. Som un grup de professionals i empreses de Lleida i d’altres províncies, Members independents i especialistes en la nostra matèria, que ens agrada la feina que fem per als nostres clients de forma individual.
Ara, junts volem sumar sinèrgies per oferir solucions creatives, competitives i desenvolupar amb èxit els projectes dels nostres clients.

LleidaCreativity va néixer al 2016, però alguns dels seus Members ja porten més de 40 anys d’experiència creant branding per a empreses, entitats i professionals independents.
Per això, hem creat un nou procés de treball motivats per la nostra experiència amb els nostres clients i el propi procés creatiu del branding.

A LleidaCreativity, tot ho desenvolupem amb confiança amb els nostres clients, poc a poc, però sense pausa. Ens coneixem i ens coneixen. Cada Member pressuposta i cobra el seu treball individualment, sense increments ni comissions afegides. I fins i tot, els pagaments es fan concertats i a mesura que avança i evoluciona cada part del projecte. I el més important, acompanyem el nostre client en tot moment, en tot el procés d’implantació i adaptació al futur i canviant mercat.

LleidaCreativity busca sempre la perfecció. És cert que crear el branding d’una empresa no és fàcil ni ràpid. Però el client, que coneix la seva empresa com ningú més, sap com és o hauria de ser, i ens pot facilitar i accelerar molt el seu futur desenvolupament per a fer el nostre treball a la perfecció i de forma consensuada, entre la nostra experiència en disseny, creativitat i comunicació i el seu propi i valuós coneixement del sector en el que s’ubica o s’ubicarà la seva empresa o activitat professional.

LleidaCreativity ofereix des de Lleida i per a on calgui, una nova forma de relació entre els seus creatius i comunicadors, i els clients.

Parlem-ne?

Empleneu les vostres dades, la vostra consulta i ens posarem en contacte el més aviat possible per telèfon. Gràcies.