Farmàcia Baquero

Aplicacions alt rendiment
Desafiament

Farmatic és una eina d’oficina de farmàcia desenvolupada en .NET, pensada per a cobrir/facilitar les necessitats de gestió, adaptació a normatives autonòmiques, tractament de grups, sistemes de màrqueting i fidelització, atenció farmacèutica, etc.

vTiger és una aplicació CRM desenvolupada en PHP amb la intenció de realitzar una eina amb funcionalitat similar a SugarCRM i Salesforce.com, pensada per a la gestió automatitzada de vendes, servei d’ajuda al client, automatització del mercat, gestió de l’inventari, anàlisis i informes, etc.

Solució

Es desenvolupa una aplicació d’alt rendiment J2EE, a mode de connector. Aquesta deposita tots els dies de la setmana, cada 30 minuts entre les 09:00 i les 22:00, quatre fitxers CSV diferents en un servidor FTP, els quals són processats per vTiger.

Els quatre fitxers CSV corresponen als clients, proveïdors, productes i vendes gestionats per Farmatic, els quals es troben emmagatzemats en la pròpia base de dades Microsoft SQL Server de la que fa ús, i són sincronitzats amb la base de dades MySQL de vTiger a través d’aquest.

Empleneu les vostres dades, la vostra consulta i ens posarem en contacte el més aviat possible per telèfon. Gràcies.